Intrebari frecvente

1.Sunt igienici?

Chilotii menstruali Chilotis sunt confectionati din materiale care garanteaza sanatate si siguranta. Timpul recomandat de purtare este pana la 12 ore, depinzand de fluxul tau menstrual. In plus, straturile sunt anti-bacteriene si garanteaza pentru siguranta si igiena.

 

2.Pentru cine sunt potriviţi?

Pentru oricine. Chilotii menstruali sunt utilizati de femei de toate varstele ai sunt potriviti pentru un flux menstrual mic, mediu si mare, pentru scurgeri de urina si pentru alte scurgeri.

 

3.De cate ori pe zi trebuie sa schimb chilotii menstruali?

De 1-2 ori pe zi. Poti purta o pereche pana la 12 ore pe zi.Dar depinde de fluxul tau menstrual.

 

4.Chiar functioneaza?

Functionalitatea straturilor absorbante este prioritatea noastra numărul 1. Am creat chilotii menstruali Chilotis cu profesionisti ale textilelor.

 

5.Cum acopera mirosurile urate acesti chiloti?

Chilotii menstruali Chilotis contin un strat anti-bacterian care garanteaza un grad ridicat de igiena si in acelasi timp elimina orice miros neplacut.

 

6. Sunt potriviti pentru prima menstruatie?

Chilotii menstruali sunt o buna alegere pentru fetele care isi incep perioada menstruala. Am primit multe review-uri de la mame care i-au cumparat pentru fiicele lor.

 

7.Sunt potriviti si pentru incontinenta unirnara?Dar pentru post-partum?

Poti purta fara probleme chilotii menstruali pentru o incontinenta usoara dar si pentru perioada post natala.Straturile absorbante vor actiona in acelasi mod ca in cazul menstruatiei.