Cupa Menstruala Marimi

În ultimele decenii, piața produselor de igienă feminină a cunoscut o transformare semnificativă, oferind femeilor alternative din ce în ce mai inovatoare la produsele tradiționale, cum ar fi absorbantele și tampoanele. Unul dintre aceste produse revoluționare este cupa menstruală. Acest dispozitiv reutilizabil a captat atenția femeilor din întreaga lume, oferind o serie de beneficii, atât pentru sănătatea lor, cât și pentru mediu.

Unul din cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi o cupa menstruala este marimea acesteia, iar pentru a alege marimea potrivita trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte precum: varsta, numar de nasteri naturale, flux menstrual, inaltime si statura.

Mai jos vei gasi un tabel cu marimile cupelor menstruale de la chilotis.com. Daca bifezi criterii de la mai multe marimi vezi unde inclina balanta. 

De exemplu: Ai bifat 2 de la L si 2 de la XS, marimea potrivita tie va fi S.

Daca ai probleme in alegerea marimii potrivite pentru noua ta cupa menstruala, ne poti scrie pe chilotis.com, ne poti trimite un email sau ne poti suna direct.

Marime Cupa XS S L
Varsta Sub 25 ani Sub 35 ani Peste 30-35ani
Nr. de nasteri 0 Maxim o nastere 2-3 nasteri naturale
Flux menstrual Redus Mediu spre mare Abundent
Inaltime Sub 1.60m Sub 1.70m Peste 1.70m
Statura Mica Medie Mare

 

 Poti citi si parerile cliientelor Chilotis care au incercat cupele menstruale aici.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.