Cum se spala Chilotii Menstruali

Probabil si tu te intrebi cum se intretin chilotii menstruali. Este important de retinut faptul ca respectarea indicatiilor oferite de catre noi pot prelungi durta de viata a noilor tai prieteni : Chilotii Menstruali. Iata cum trebuie sa ai grija de chilotii menstruali Chilotis:

 

Spalarea inainte de prima utilizare este obligatorie pentru activarea materialelor absorbante!

  • Clateste chilotii menstruali imediat dupa utilizare - Indeparteaza excesul de sange din chiloti prin clatirea lor sub apa rece la dus sau in chiuveta. Nu folosi apă fierbinte, deoarece aceasta poate fixa petele de sânge.

  • Dacă nu ai posibilitatea de a spăla chiloții menstruali imediat, păstrează-i într-un saculet impermeabil wetbag etanșă până ajungi acasă. Spala chilotii menstruali - Foloseste apa rece si sapun delicat pentru a spala chilotii menstruali. Nu folosi inalbitori, balsam de rufe sau alte produse chimice dure care ar putea deteriora chilotii (isi pot pierde din elasticitate). Ii poti spala manual sau la masina de spalat la maxim 40 grade C (se pot spala impreuna cu alte rufe).

  • Uscarea chilotilor menstruali - Uscarea naturala este cea mai buna optiune pentru chilotii menstruali reutilizabili. Lasa-i sa se usuce intr-un loc bine ventilat sau in aer liber. Nu usca chilotii direct pe o sursa de caldura, acestia isi pot pierde din proprietatile absorbante

 

  • Înlocuiește la nevoie: Chiloții menstruali reutilizabili au o durată de viață limitată, de obicei, pana la 3 ani, în funcție de dragul de uzare și de modul în care sunt îngrijiți. Asigură-te că îi înlocuiești atunci când încep să se deterioreze sau să nu mai ofere aceeași protecție.

 

Speram ca informatiile oferite de noi sa iti fie de ajutor si iti uram o prietenie indeungata cu chilotii menstruali Chilotis!

De asemenea, poti citi parerile clientelor Chilotis dupa ce au incercat chilotii menstruali apasand aici.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.