Chiloții menstruali potriviti si pentru adolescente

Sunt chilotii menstruali o alegere potrivită pentru fetite? DA!


Știm destul de bine ca în ultima perioada, varsta primei menstruatii a scăzut drastic și fetitele ajung sa aiba menstruatie încă de la varsta de 10 ani, o varsta mult prea fragedă. Fiind atat de mici, este posibil ca menstruatia sa li se para grea, copleșitoare și le poate speria. Fetitele trebuie sa învețe cum sa pozitioneze acel absorbant în așa fel incat sa nu apară acele accidente neplăcute, iar în cazul în care acestea apar, deoarece încă nu exista educatie sexuala, poate apărea bullying-ul și de aici și rușinea.

Chilotii menstruali sunt o varianta mult mai ușor de acceptat de către fetite, deoarece arată si se simt exact ca o pereche de chiloti normali.

Pe langa faptul ca sunt extrem de comozi si nu creeaza mancarimi, iritatii si jena, lenjeria intimă menstruala este foarte ușor de utilizat, ceea ce o face potrivită chiar și pentru fetite. Îi pui pe tine, îi porți și asta e tot. 

Acesti chiloti menstruali reutilizabili sunt fabricati preponderent din bumbac, însă pot contine si spandex, nylon etc., se regăsesc într-o varietate de nivele de absorbție, stiluri, modele si culori tocmai pentru a facilita alegerea variantei cele mai potrivite pentru tine sau fetita ta.


Iti prezint mai jos cateva dintre variantele de chiloți menstruali adolescente:

Kit-ul Adolescentei - Absorbtie Medie
Chiloti Menstruali Cactus - Absorbtie Ridicata
Chiloti Menstruali Liliac - Absorbtie Medie
Chiloti Menstruali Piersicuta - Absorbtie Medie
Chiloti Menstruali Sea Blue - Absorbtie Medie
Chiloti Menstruali Happy Orange - Absorbtie Medie

Chilotii pentru menstruatie (chiloti pentru ciclu) se spala după fiecare utilizare fie manual fie la mașina de spălat la maxim 30 grade. Trebuie sa ai grija sa nu folosești o temperatura a apei mai mare de 30 grade, balsam, inalbitori sau detergenti agresivi, deoarece acestea pot afecta integritatea straturilor absorbante. Dupa spalare, chilotii menstruali Chilotis, se lasa la uscat natural, nu pe o sursa de caldura, deoarece la fel, poate fi afectata zona absorbantă.

Aceasta lenjerie menstruala reutilizabila se poate reutiliza pana la 2 ani, bineinteles, aceasta durata de timp poate varia în funcție de gradul de uzură și modul de întreținere.

Alege chiloti menstruali fetite pentru a-i oferi fetitei tale ingrijirea și siguranța de care are nevoie la menstruatie!

Iti recomand sa citesti si blog-ul cu parerile clientelor care au incercat chilotii menstruali. Poti apasa aici pentru a citi articolul.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.