Aplicator Cupa Menstruala - Produs Unic in Romania

In ultimii ani, cupa menstruala a castigat popularitate in randul femeilor din intreaga lume. Aceasta inovatie in igiena feminina a revolutionat modul in care femeile gestioneaza perioada menstruala, oferind o alternativa ecologica, convenabile si sanatoasa la tampoane si absorbante. Nu la mult timp dupa aparitia cupei menstruale, unele dintre femeile care au incercat-o, au simtit nevoia unui produs care sa le usureze modul in care o introduc, si asa a aparut aplicatorul pentru cupa menstruala

Pentru a usura “munca” clientelor noastre mai mult decat am facut-o pana acum, am decis sa aducem in fata lor acest produs. Astfel, acum, perioada menstruala usoara este completa. Insa in Romania, Aplicatorul pentru Cupele Menstruale se gaseste doar pe chilotis.com.

 

Ce este aplicatorul si cum functioneaza?

Am creat special pentru voi, noul Aplicator pentru Cupa Menstruala, pentru a va solutiona problema introducerii cupei menstruale.

Aplicatorul pentru cupele menstruale este un dispozitiv cu forma alungita care ne ajuta la introducerea in vagin a cupei menstruale usor si fara batai de cap.. Modul de folosire a acestuia poate fi comparat cu o seringa. 

Aplicatorul pentru cupa menstruala poate fi util pentru femeile care intampina dificultati in inserarea sau pozitionarea corecta a cupei menstruale. Acesta poate fi folosit pentru a usura procesul de insertie si poate ajuta la plasarea cupei menstruale intr-o pozitie adecvata.

Este important sa cureti aplicatorul si cupa menstruala inainte si după fiecare utilizare pentru a preveni infectiile.

 

@chilotis

Ghid de utilizare al aplicatorului pentru cupe menstruale 🥰

♬ In this shirt - ___lyrics.___

 

Iata cum se utilizeaza acesta:

  • Spala-te bine pe maini cu apa si sapun.
  • Impatureste cupa menstruala.
  • Indeparteaza capacul aplicatorului.
  • Introdu cupa menstruala impaturita in „capacul aplicatorului”
  • Gaseste o pozitie confortabila, precum cea in care stati pe toaleta sau in picioare cu un picior ridicat.
  • Introdu aplicatorul pentru cupa menstruala in vagin.
  • Aplicatorul pentru cupa menstruala functioneaza aproximativ la fel ca o seringa, apasa pistonul aplicatorului pentru a introduce cupa menstruala in vagin.
  • Asigura-te ca cupa menstruala este plasata corect si confortabil.
  • Trage cu grija aplicatorul din vagin. In general, nu ar trebui sA simti durere sau disconfort.
  • Verifica daca cupa menstruala s-a deschis.
  • Pentru a elimina cupa menstruala, trebuie sa te speli bine pe maini, sa rupi vidul si sa tragi usor de baza cupei menstruale pentru a o scoate din vagin.
  • Goleste continutul si clateste.

Ce se intampla daca nu folosesti un aplicator?

Atunci cand introduci o cupa menstruala fara aplicator este posibil ca aceasta sa nu faca “vid” si trebuie sa o scoti si sa o reintroduci.

In 99% din cazurile in care aplici cupa menstruala cu aplicatorul aceasta face vid din prima. 

Aplicatorul este compatibil cu cupele pentru menstruatie cu “codita” precum Cupa Menstruala " Classy" sau Cupa Menstruala "Cervix" de pe chilotis.com. Se foloseste impreuna cu un lubrifiant pe baza de apa. Lubrifiantul sau apa ajuta la alunecarea cupei in interiorul aplicatorului. 


Cum rezolva aplicatorul problema introducerii cupei menstruale reutilizabile?

Foarte multe femei evita cupa menstruala pentru ca le este frica ca nu o vor putea aplica cum trebuie, aplicatorul rezolva aceasta problema. 

Foarte multe femei au renuntat la folosirea cupei menstruale pentru ca nu au reusit sa o aplice cum trebuie, din nou aplicatorul rezolva aceasta problema.

Poti citi aici parerile clientelor Chilotis, care au incercat o cupa menstruala.

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.