Absorbante reutilizabile păreri de la clientele Chilotis

Ce sunt mai exact aceste absorbante reutilizabile Chilotis?

Sunt un înlocuitor complet al tampoanelor și absorbantelor convenționale. Spre deosebire de produsele menstruale clasice, absorbantele lavabile sunt confecționate din bumbac organic sau fibră de bambus și nu conțin nici măcar o substanță periculoasă pentru corpul tău.

 

@chilotis

Trebuie sa stii asta....

♬ sunet original - Chilotis.com

 

Absorbantele reutilizabile pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, dar cele mai comune sunt:

  • Bumbac organic: Absorbantele reutilizabile pot fi realizate din bumbac organic, care este o opțiune sustenabilă și prietenoasă cu pielea. Bumbacul organic nu este tratat cu substanțe chimice și poate fi mai puțin iritant pentru piele.
  • Bambus: Un alt material folosit frecvent în fabricarea absorbantelor reutilizabile este bambusul. Bambusul are proprietăți naturale de absorbție și este moale la atingere. De asemenea, este un material durabil și ecologic, deoarece bambusul crește rapid și nu necesită utilizarea pesticidelor.
  • Microfibră: Absorbantele reutilizabile pot fi, de asemenea, realizate din microfibră, care este un material sintetic moale și absorbant. Microfibra poate fi fabricată din poliester sau nailon și oferă o absorbție eficientă.

Este important să consulți informațiile furnizate de producător pentru a determina din ce material sunt fabricate absorbantele reutilizabile specifice pe care le achiziționezi, deoarece pot exista variante diferite pe piață.

Ce fac aceste absorbante reutilizabile din bumbac?

Absorbantele textile absorb sângele menstrual eficient și asigură un confort sporit pe toată durata purtării. Materialele din care sunt confecționate te ajută scapi de iritații, mâncărimi și pete.

 

@chilotis

Tu ai incercat absorbantele reutilizabile sau un alt produs menstrual reutilizabil?

♬ sunet original - Chilotis.com

 

Există absorbante reutilizabile zilnice?

DA! Și se găsesc chiar aici (apasa aici). Poți alege dintre mărimea XS ,S, M, și L, unde XS și S sunt cele mai mici iar L cel mai mare, potrivit unui flux abundent sau pentru noapte(absorbante pentru menstruație abundentă)

Acum că ai câteva informații valoroase despre absorbantul reutilizabil, iată și părerile clientelor Chilotis.


Păreri absorbante reutilizabile:

“Absorbantul este dintr-un material moale, se simte foarte bine si isi face treaba cum trebuie.”

“Am cumparat un singur absorbant pentru testare, dupa testare pot spune ca m-a convins :Produs de calitate, se ridica la nivelul asteptarilor mele si raportul calitate/pret este foarte bun. Eu sunt foarte multumita. Recomand cu incredere!”

“Absorbantul reutilizabil este foarte bun, comod, este mult, mult mai bine decât cu absorbant normal! Recomand oricărei domnișoare sau doamne sa încerce!Livrarea, de asemenea, a fost foarte rapida.”

“pentru mine sunt mai mult ca perfecte, imi ajung o menstruatie intreaga, in pachet vin 4 marimi de la cea mai mica la cea mai mare, eu le folosesc in functie de flux”

“ca si opinie personala nu am mai avut senzatia aceea in care pielea era lipita de tamponul de plastic, sau senzatia aceea de fosnet intre picioare. sunt foarte multumita de produs.”

Îți poți lua și tu un absorbant din bumbac pentru menstruație de pe chilotis.com

Poți citi și acest articol, apasand aici pentru a află mai multe despre ele.

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.