Returnare produse

Daca produsul nu se ridica la marimea asteptarilor tale sau crezi nu ai comandat marimea potrivita iti oferim retur in termen de 14 zile de la livrare. Important de retinut este ca puteti face retur/schimb doar produselor probate, nu si celor folosite din motive de igiena.

*ATENTIE! Pentru a putea demara procesul de retur te rugam sa ne transmiti un email in care sa specifici numarul comenzii si faptul ca doresti sa returnezi un produs/o comanda.

Procedeul de retur este urmatorul: Dupa ce ai luat legatura cu noi, va trebui sa ne trimiti coletul la adresa Galati, Strada Furnalistilor nr.8, bloc J5, prin curier rapid. *ATENTIE, coletul se trimite fara ramburs. Costul returului va fi suportat in intregime de catre tine. Dupa ce coletul ajunge la noi si este verificat de catre colegii mei, vei fi contactata pentru rambursarea sumei aferente comenzii.

Pentru alte intrebari sau nalamuriri despre returnarea produselor te rugam sa iei legatura cu noi la adresa de email contact.chilotis@gmail.com sau la numarul de telefon 0746.164.734