Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Wishlist
Povestea noastră

Despre noi

Magazinul online dedicat femeilor ce va oferă produse menstruale confortabile și ecologice. Oferim o gamă largă de produse, cum ar fi chiloți menstruali, cupe menstruale, tampoane reutilizabile și multe altele. Misiunea noastră este de a le da femeilor posibilitatea de a prelua controlul asupra sănătății lor menstruale și de a reduce deșeurile din mediul înconjurător, oferind opțiuni alternative la produsele tradiționale de unică folosință.

Povestea noastră
Credem în conectarea tehnologiei cu naturalețea
La Chilotis, iubim ambele lumi. Credem în coexistența lor
Bunătatea față de tine, față de ceilalți și față de planetă
.
Cristina A

La Chilotis împărțim iubire, dragoste și compasiune.

Fie că ești comodă, deschisă spre lucruri noi sau reticentă, noi, la Chilotis, avem cu siguranță un produs menstrual pe care îl vei îndrăgi

Viziunea noastră

Dragoste, iubire, compasiune, toate într-un singur cuvânt: Chilotis.

Am lansat brandul „Chilotis” din dorința de a ajuta femeile cu problemele din perioada menstruala, dar si pentru a oferi cele mai minunate produse destinate exclusiv femeilor

Misiunea noastră

Sa oferim clientelor “Chilotis” doar produse de înaltă calitate si o experienta perfecta când vine vorba de cumpărături online.

De asemenea, urmărim sa înlăturăm tot disconfortul si experientele neplăcute atunci când vine vorba de menstruație, cu ajutorul produselor menstruale reutilizabile.

 Valorile noastre

Credem cu tărie ca noi, femeile, nu trebuie sa ne obișnuim cu inconvenientele lunare aduse la pachet cu perioada menstruala. In acest sens, am decis ca e timpul sa facem o schimbare. Pentru a reuși acest lucru, încercam sa facem lucrurile cat mai bine când vine vorba de calitatea produsului, client service si livrare. Cautam zilnic noi produse care sa vina in ajutorul clientelor noastre. Ne dam toată silința sa oferim clientelor noastre exact ce au nevoie. Ne vom asigura ca toată interacțiunea cu magazinul nostru va fi una plăcută, si învățăm zilnic cum le putem fi de folos.

FAQ – Întrebări Frecvente

Chiloții noștri menstruali sunt o alternativă rentabilă și ecologică la tampoanele și absorbantele de unică folosință. Sunt reutilizabile, durabile și pot fi curățate cu ușurință în mașina de spălat. Cu o utilizare pe termen lung, vă pot economisi o sumă semnificativă de bani.

Chiloții menstruali sunt o alternativă sustenabilă și ecologică a tampoanelor și absorbantelor de unică folosință. Sunt reutilizabili, durabili și pot fi curățați cu ușurință în mașina de spălat sau manual. Cu o utilizare pe termen lung, vă pot economisi o sumă semnificativă de bani.

Lenjeria intimă pentru menstruație conține o inserție de 4 straturi, stratul interior, stratul absorbant, stratul impermeabil, stratul exterior. Stratul absorbant asigură protecție împotriva scurgerilor și a mirosurilor neplăcute în timpul menstruației si absoarbe în același timp sângele menstrual.

Chiloții menstruali se poartă ca o pereche de chiloți obișnuiți.Din punct de vedere vizual, chiloții nu diferă de lenjeria intimă obișnuită.

În funcție de intensitatea fluxului menstrual, chiloții menstruali oferă până la 8 ore de protecție. De asemenea, puteți folosi o cupă menstruală pentru un ajutor suplimentar.

Trecerea la chiloții menstruali sustenabili are multe avantaje. În comparație cu tampoanele sau absorbantele, nu faci ceva bun doar pentru tine, ci și pentru mediu. Pentru că nu economisești doar bani, ci și deșeuri.

Stratul 1: Umezeala este transferată rapid și sigur.
Stratul 2: Umiditatea este absorbită în siguranță, astfel încât nu există senzația de umezeală. Protecția antibacteriană contracarează proliferarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.
Stratul 3: Membrana protectoare respirabilă și rezistentă la scurgeri pentru protecție și confort suplimentar.
Stratul 4: Țesătura prietenoasă cu pielea asigură o purtare confortabilă, așa cum știți deja de la pantalonii normali.
În ciuda celor 4 straturi, tehnologia țesăturii este foarte subțire, mai puțin de 4 milimetri. Poți fi sigură că chiloții noștri menstruali sunt la fel de confortabili de purtat ca și lenjeria intimă obișnuită.

Chiloții menstruali pot absorbi până la 25 ml de fluide. În timpul menstruației, o femeie pierde în medie între 30 și 80 ml de sânge pe zi. Acest lucru face ca acești chiloți să fie potriviți pentru aproape toată ziua în zilele ușoare și medii ale menstruației.

Protecție împotriva scurgerilor timp de până la 8 ore în zilele grele, sau dacă nu vă puteți schimba lenjeria intimă menstruală pentru mai mult de 8 ore, vă recomandăm să folosiți și o cupă menstruală.

În medie 1-3 chiloți menstruali pe zi, în funcție de cât de abundentă este menstruația ta.

Avantajul lenjeriei noastre menstruale durabile este că o poți spăla ca și lenjeria normală. Așadar, de câți chiloți menstruali ai nevoie în timpul menstruației depinde de fluxul tau menstrual.

In medie o femeie trece peste o menstruatie cu ajutorul a 4-5 perechi de chiloti menstruali.

Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Chilotis
Bună 👋
Te putem ajuta?